Beoordelingen van Feng Sheng Hoogeveen

Recente recensies van Feng Sheng Hoogeveen

5 sterren na 78 reviews

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd goed en lekker, helaas was de bestelling niet helemaal compleet deze keer. We miste de sate stokjes en we hadden kroepoek besteld maar we kregen niet zo'n lange maar zakjes casava.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer zo heerlijk en klantvriendelijk als altijd, iedereen heeft heerlijk gegeten!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk en snel bestellen met Ideal. Heerlijk maandmenu gegeten, doen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Heel handig de app om te bestellen. Alles stond netjes op de opgegeven tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben zoals altijd weer genoten van het lekkere eten. We zullen jullie altijd als goed restaurant aanbevelen bij anderen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles op tijd klaar!. Gaan we zeker weer doen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Heerlijk eten. Ruim voldoende en het eten stond klaar op de afgesproken tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super. Heerlijk van smaak! We hebben genoten

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonaltijd goed, lekker eten. alleen valt me op dat als je bijvoorbeeld nasi besteld de keuze heb in groot of klein bakje. Dezelfde keuze ook bij combinatie gerechten hebben we ook normaal portie besteld maar kregen we een klein portie. Dit vorige keer ook al eens overkomen. Vermoedelijk is de keuken en de nieuwe webwinkel nog niet op 1 lijn. Want voor de webwinkel was het standaard een klein bakje rijst/nasi/witte rijst bij een combi gerecht. Verder heeft het super gesmaakt!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd het was super lekker en goed

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We werden correct geholpen

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten via website besteld. Was super.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online was nieuw. Het liep voorspoedig. En zeer makkelijk, op de afgesproken afhaaltijd, stond de bestelling al klaar. Het eten smaakte weer uitstekend, zoals we het gewend zijn bij Feng Sheng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en super lekker

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

online bestelling was heel goed en op tijd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een smakelijke maaltijd afgehaald. Gerechten heerlijk van smaak. T is voor ons een eindje rijden, we hebben om de hoek in ons dorp ook een chinees, maar het is de rit dubbel en dwars waard. Kwaliteit staat hier hoog in t vaandel, dat levert trouwe klanten op.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu door jullie samengesteld voor de feestdagen. We hebben er van genoten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top voor elkaar. 👍

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld!! Je kunt op deze manier zo doorlopen. Heel fijn in deze tijden

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alhoewel het niet was wat wij besteld hadden ( ajam pangang met ketjapsaus en we kregen babi pangang ) hadden we het kunnen terugbrengen maar het rook te lekker en we hebben het lekker opgegeten.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel hier al jaren, zoals altijd weer heerlijk gegeten, veruit de beste Chinees van hoogeveen!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader, beste in Hoogeveen👌🏻👌🏻

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk, en Corona-proof. Eten is prima. Ga zo door met deze bestel mogelijkheid.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle service en heerlijk eten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en het eten was heerlijk !!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Flinke porties, alles keurig geregeld omtrent C-19 maatregelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gefileerde kip, 85, was weer heerlijk. Mocht iets meer spicy maar te is ook weer niet goed. Verschilt wel eens. Daarnaast Foe Jong Hai om te levelen qua pit. Mooie combi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en snelle service

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat snel en gemakkelijk is het nieuwe bestelsysteem. Niet meet hoeven af te rekenen bij het ophalen maar vooraf alles regelen.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superhandig dat je via internet kan bestellen. Het eten was lekker en op tijd klaar.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Ideaal in deze Corona tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, fijn dat er nu een app is om te bestellen van tevoren!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs de “ eenvoudige “ loempia’s zijn goed gevuld en heerlijk van smaak. Binnenkort maar weer no 85 bestellen.....

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo'n 1 keer per 2 weken halen we hier wat op. Is altijd ontzettend lekker. Wat ons betreft zijn jullie 'the best in town'! 😉

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bediening. Heerlijk gegeten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goede service.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Online besteld en betaald via de app. Goed geregeld.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer alles naar wens, zelfs in de corona tijd alles weer goed verzorgd.. Zijn al jaren bij jullie, altijd vriendelijk personeel en kwaliteit van eten, hebben we nooit geen klachten.. Ik beveel jullie aan.. Gr freddie en Martine Neef

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, erg fijn dat er nu ook een menu app is voor bestellen/afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en lekker op tijd klaar wat afgesproken was...... Weer lekker genoten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste in Hoogeveen! Aanrader!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ontzettend lekker, en het gastvrijheid was uitstekend. Ik kom niet vaak in Hoogeveen, maar als ik er ben, ga niet weg zonder bij Feng Sheng te bestellen! Echt een aanrader!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen. Vooral in deze corona tijd is het goed om de fysieke contacten zo kort mogelijk te hebben. Maar ook na corona blijft deze methode voor mij van toepassing.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk via de website bestellen en afrekenen. Was op tijd klaar en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Netjes optijd klaar op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en super fijn dat je nu alvast vooraf kan bestellen via internet!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk! Ziet er overzichtelijk uit.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld met bestellen, betalen en ophalen. Heerlijk eten.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker handig, snelle service , en goed eten!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich was alles goed, behalve de 'nasi', gewoon witte rijst met wat ham, ei en een heel klein beetje groente. Wij hebben vaker nasi gehad bij Feng Sheng, maar dit leek er niet op.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond klaar op de afgesproken tijd. Vriendelijke bediening. Goede coronaregels

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, alles vers, warm en bijzonder smaakvol. Ook goede verhouding prijs-kwaliteit. Zeker een aanrader!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks corona, perfect geregeld en lekker, ook online bestellen is goed bevallen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

een makkelijk te vinden en begrijpen website. duidelijke menukaart en simpel in te voeren.- een kind kan de was doen. het eten was op de afgesproken tijd klaar en erg lekker! we hebben genoten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en af te rekenen. Handig om tijd aan te kunnen geven voor afhalen. Eten was weer perfect!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, was heerlijk, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super voor elkaar!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voldoende gegeten👌