Beoordelingen van Feng Sheng Hoogeveen

Recente recensies van Feng Sheng Hoogeveen

5 sterren na 149 reviews

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en snelle service!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een merendeels heerlijke maaltijd. Echter de mini loempia's hadden meer deeg dan inhoud; jammer!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed van smaak voor een goede prijs.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij komen er al jaren , eten is echt supergoed . Eigenaren ontzettend vriendelijk en netjes . Eten is op de tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn weer heerlijk gegeten. Alles was weer naar wens.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlot thuis alles bekijken, dan bestellen. Op de afgesproken tijd ophalen en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super voor elkaar. Heerlijk gegeten👌🏻

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was allemaal erg lekker

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en snel klaar om op te halen! Makkelijk dit online bestelsysteem ook. :-)

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Indische rijsttafel. Goed gevarieerd. Smaak was middelmatig, aan de flauwe kant, had pittiger gemogen

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en genoeg gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Door een fout van mij door de bestelling niet goed te hebben ingevuld . Had namelijk het tijdstip van ophalen verkeerd ingevuld en jullie daardoor de bestelling 3 uur te vroeg klaar hadden staan hebben jullie dit zonder mij daarvoor extra te laten betalen heel goed opgelost , dank daarvoor.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!, heerlijk eten, vriendelijke mensen, online bestellen super handig.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een geweldig systeem, om online te bestellen en te betalen. Op de afgesproken tijd staat alles klaar. En de gerechten zijn heerlijk.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Loempia kip pangang besteld met ketjapsaus, loempia en kip pangang was op zich lekker maar teveel ketjapsaus over de loempia. Saus apart bestellen is verstandiger, kan je zelf de hoeveelheid bepalen. Ketjap-saus overheerste de lekkere loempia//kip en dat vond ik jammer.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden het maand menu met nasi en mihoen. De kip in ketjap saus heerlijk, de kip was erg mals.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Altijd vriendelijke mensen! Wij komen er graag afhalen!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eigenlijk altijd goed

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Wij bestellen al jaren eten bij Fengsheng, en het is elke keer weer genieten. Top Chinees !

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service , was super warm nog toen we thuis kwamen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kom er al jaren altijd goed eten .bij meerdere in Hoogeveen geweest maar dit is toch de beste.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken, gewoon netnes en goed.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Woensdag mijn ouders 60 jr getrouwd. Chinees eten vinden ze lekker. We hebben een gezinsmenu besteld. Over het algemeen goed en lekker. Toch wil ik twee dingen benoemen, was aan de koude kant en de babi pangang erg hard

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

fout gemaakt met mijn bestelling. Bedankt voor het terugstorten van het geld.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was keurig op tijd klaar en het eten was prima. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig geregeld. Makkelijk,snel, en lekker

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goed voor elkaar.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het waren ruime porties. Wij wonen niet in Hoogeveen. Alles was goed verpakt en nog heerlijk warm.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten; lekker warm en ruim!!!! voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed voor elkaar!!!👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

vriendelijke mensen de bestelling was al klaar heerlijk warm gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd tevreden en lekker eten. Kom al jaren bij jullie. Top eten en service!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld online. Super makkelijk. Was netjes klaar toen wij aankwamen. Grote porties en nog goed heet.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer super. Heerlijk gegeten!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, besteld via de website en het eten stond op afgesproken tijdstip klaar, personeel is erg vriendelijk.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten Vriendelijk personeel

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

besteld en opgehaald. was al klaar, warm en lekker dus keurig. klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia’s gegeten. Niks geen kleffe/vette korst, maar echt super krokant. Stond klaar op afgesproken tijdstip dus echt super tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Snel geregeld

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker eten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg goed eten en genoeg. De service was.perfect. ik kwam en stond al klaar. Top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, mooi snel klaar & top geregeld in deze rare tijden

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer genoten van een perfect bereid menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het was gewoon goed het was de tweede keer dat ik online de bestelling deed. mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zo als hewoonlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol, ruim voldoende en voor herhaling vatbaar.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heldere website, makkelijk bestellen, keurig op tijd klaar, en nog lekker ook! Er mogen van ons wel wat meer vegetarische gerechten op de kaart.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de roedjaksaus geprobeerd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

alles was prima

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten, bestelling staat altijd op de afgesproken tijd klaar,en een vriendelijke bediening.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd klaar, heerlijk van smaak, wij hebben er van genoten, komen terug.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer goed voor elkaar.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De saus van de pangsit en koe loe kai waren niet zoals we gewend zijn van jullie, de daus leek wel een beetje aangebrand. De pangsit zat verpakt in een afgesloten verpakking (tempex) waardoor deze zacht was, normaal is deze verpakt in een bakje met papier er over dan blijft de pangsit lekker knapperig.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer goed voor elkaar. We hebben er weer heerlijk van genoten. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten kwam ruim over een voor het aantal personen zoals vermeld

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar na online bestelling het smaakte super

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere babi pangang gegeten. Stond precies optijd klaar om af te halen👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb even moeten wachten bij het ophalen Porties zijn groot genoeg je hebt voldoende te eten en het smaakte heerlijk.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, en eten stond klaar toe ik aan kwam. Super

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede ontvangst Komen hier elke keer als wij weer in Nederland zijn een hapje halen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten! Voor de eerste x hier eten gehaald. Zeker niet de laatste x

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd goed en lekker, helaas was de bestelling niet helemaal compleet deze keer. We miste de sate stokjes en we hadden kroepoek besteld maar we kregen niet zo'n lange maar zakjes casava.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer zo heerlijk en klantvriendelijk als altijd, iedereen heeft heerlijk gegeten!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk en snel bestellen met Ideal. Heerlijk maandmenu gegeten, doen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Heel handig de app om te bestellen. Alles stond netjes op de opgegeven tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben zoals altijd weer genoten van het lekkere eten. We zullen jullie altijd als goed restaurant aanbevelen bij anderen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles op tijd klaar!. Gaan we zeker weer doen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Heerlijk eten. Ruim voldoende en het eten stond klaar op de afgesproken tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super. Heerlijk van smaak! We hebben genoten

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonaltijd goed, lekker eten. alleen valt me op dat als je bijvoorbeeld nasi besteld de keuze heb in groot of klein bakje. Dezelfde keuze ook bij combinatie gerechten hebben we ook normaal portie besteld maar kregen we een klein portie. Dit vorige keer ook al eens overkomen. Vermoedelijk is de keuken en de nieuwe webwinkel nog niet op 1 lijn. Want voor de webwinkel was het standaard een klein bakje rijst/nasi/witte rijst bij een combi gerecht. Verder heeft het super gesmaakt!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd het was super lekker en goed

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We werden correct geholpen

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten via website besteld. Was super.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online was nieuw. Het liep voorspoedig. En zeer makkelijk, op de afgesproken afhaaltijd, stond de bestelling al klaar. Het eten smaakte weer uitstekend, zoals we het gewend zijn bij Feng Sheng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en super lekker

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

online bestelling was heel goed en op tijd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een smakelijke maaltijd afgehaald. Gerechten heerlijk van smaak. T is voor ons een eindje rijden, we hebben om de hoek in ons dorp ook een chinees, maar het is de rit dubbel en dwars waard. Kwaliteit staat hier hoog in t vaandel, dat levert trouwe klanten op.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk menu door jullie samengesteld voor de feestdagen. We hebben er van genoten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top voor elkaar. 👍

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld!! Je kunt op deze manier zo doorlopen. Heel fijn in deze tijden

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alhoewel het niet was wat wij besteld hadden ( ajam pangang met ketjapsaus en we kregen babi pangang ) hadden we het kunnen terugbrengen maar het rook te lekker en we hebben het lekker opgegeten.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel hier al jaren, zoals altijd weer heerlijk gegeten, veruit de beste Chinees van hoogeveen!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader, beste in Hoogeveen👌🏻👌🏻

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk, en Corona-proof. Eten is prima. Ga zo door met deze bestel mogelijkheid.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle service en heerlijk eten.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en het eten was heerlijk !!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Flinke porties, alles keurig geregeld omtrent C-19 maatregelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gefileerde kip, 85, was weer heerlijk. Mocht iets meer spicy maar te is ook weer niet goed. Verschilt wel eens. Daarnaast Foe Jong Hai om te levelen qua pit. Mooie combi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en snelle service

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat snel en gemakkelijk is het nieuwe bestelsysteem. Niet meet hoeven af te rekenen bij het ophalen maar vooraf alles regelen.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superhandig dat je via internet kan bestellen. Het eten was lekker en op tijd klaar.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Ideaal in deze Corona tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, fijn dat er nu een app is om te bestellen van tevoren!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs de “ eenvoudige “ loempia’s zijn goed gevuld en heerlijk van smaak. Binnenkort maar weer no 85 bestellen.....

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo'n 1 keer per 2 weken halen we hier wat op. Is altijd ontzettend lekker. Wat ons betreft zijn jullie 'the best in town'! 😉

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bediening. Heerlijk gegeten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goede service.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Online besteld en betaald via de app. Goed geregeld.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer alles naar wens, zelfs in de corona tijd alles weer goed verzorgd.. Zijn al jaren bij jullie, altijd vriendelijk personeel en kwaliteit van eten, hebben we nooit geen klachten.. Ik beveel jullie aan.. Gr freddie en Martine Neef

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, erg fijn dat er nu ook een menu app is voor bestellen/afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en lekker op tijd klaar wat afgesproken was...... Weer lekker genoten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste in Hoogeveen! Aanrader!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ontzettend lekker, en het gastvrijheid was uitstekend. Ik kom niet vaak in Hoogeveen, maar als ik er ben, ga niet weg zonder bij Feng Sheng te bestellen! Echt een aanrader!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen. Vooral in deze corona tijd is het goed om de fysieke contacten zo kort mogelijk te hebben. Maar ook na corona blijft deze methode voor mij van toepassing.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk via de website bestellen en afrekenen. Was op tijd klaar en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Netjes optijd klaar op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en super fijn dat je nu alvast vooraf kan bestellen via internet!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk! Ziet er overzichtelijk uit.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld met bestellen, betalen en ophalen. Heerlijk eten.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker handig, snelle service , en goed eten!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich was alles goed, behalve de 'nasi', gewoon witte rijst met wat ham, ei en een heel klein beetje groente. Wij hebben vaker nasi gehad bij Feng Sheng, maar dit leek er niet op.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond klaar op de afgesproken tijd. Vriendelijke bediening. Goede coronaregels

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, alles vers, warm en bijzonder smaakvol. Ook goede verhouding prijs-kwaliteit. Zeker een aanrader!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks corona, perfect geregeld en lekker, ook online bestellen is goed bevallen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

een makkelijk te vinden en begrijpen website. duidelijke menukaart en simpel in te voeren.- een kind kan de was doen. het eten was op de afgesproken tijd klaar en erg lekker! we hebben genoten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en af te rekenen. Handig om tijd aan te kunnen geven voor afhalen. Eten was weer perfect!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, was heerlijk, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super voor elkaar!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voldoende gegeten👌