Beoordelingen van Feng Sheng Hoogeveen

Recente recensies

5.0
Herman
vandaag

Was zoals altijd heerlijk, goed eten en heel vriendelijke mensen !!!!

De weerd
gisteren

Deeg om de vis niet lekker harde stukken in het deeg weinig vis in het deeg

Hilbert Woltinge
26 november 2021

Heerlijk gegeten.

Scheper
24 november 2021

Heerlijk gegeten

L.J.
21 november 2021

Heerlijke tomatensoep en een loempia babi pangang gegeten. Bij het ophalen, blij met de Corona maatregelen die gehanteerd worden. Op deze manier, thuis bestellen en betalen en 15 minuten later ophalen, was super fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Strik
15 november 2021

prima ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten caat
13 november 2021

Heerlijk gegeten,er was alleen een bak nasi ipv bami bij maar dat geeft niet ,kan gebeuren . Daarom niet over gebelt. Tot de volgende keer

Priscilla
13 november 2021

Weer heerlijk gegeten :)

de Jonge
7 november 2021

Voor het eerst online besteld iov telefonisch. Duidelijke site en fijn dat de geplaatste bestelling gemaild wordt. Het eten was zoals altijd weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thalen
1 november 2021

Super lekker, smaakt altijd goed en als er al een klacht is word het direct opgelost.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Letty Zwart
31 oktober 2021

Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Hoorn
30 oktober 2021

Alles was goed voor elkaar. Ook heerlijk gegeten. Leuk cadeautje extra en dat terwijl we net een eerste kleindochter hebben van 5 maanden. Alleen zit er in de mooie beker een barst maar dat kan gebeuren. Eten was prima voor elkaar. Goede service.

Harman
29 oktober 2021
hieke
28 oktober 2021

Was top. Snel klaar en lekker gegeten. Grote portie. Tot volgende keer!

A-Tjak
24 oktober 2021

Goed eten en heel fijn om online te kunnen bestellen. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaqueline
18 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd 😀

Bras
17 oktober 2021

Loempia en mini loempia's waren lauw en taai, ben ik niet gewend van feng sheng

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
17 oktober 2021

Bestelproces was duidelijk, ook gied dat direct na betaling een overzichtelijke mail kwam met de bestelling. Jammer dat ik een half uur langer moest wachten dan vemeld stond op de mail. Tevens jammer dat je het plastik zakje betalen moet en de transactiekosten. Het eten, en daar gaat het natuurlijk om, was goed en ruim voldoende.

Bert Blankestijn
17 oktober 2021

Zo doorgaan

Vera
16 oktober 2021
s otten
8 oktober 2021
Arjan
8 oktober 2021

Gewoon perfect zoals altijd. Beste Chinees restaurant in Hoogeveen met de heerlijkste babi pangang.

John
5 oktober 2021

Heerlijk en vers

Hilbert Woltinge
3 oktober 2021

Genoten van het heerlijke eten. Ook nog iets nieuws geprobeerd. En ook dat is in de smaak gevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 oktober 2021
Mo
1 oktober 2021

Niet lekker

Ten caat
29 september 2021

We hebben heerlijk gegeten,zeker voor herhaling vatbaar.

De Grooth
29 september 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit!

Harman
27 september 2021
007
25 september 2021

Eten smaakte prima!

Dijks
25 september 2021

Was weer heerlijk

Eddy
22 september 2021

Lekker, een eitje erbij was lekker geweest, werd geleverd met zakje kroepoek, waardoor de door mij bestelde kroepoek overbodig was. Had ik dit geweten, dan had ik géén kroepoek, maar spiegelei besteld.

Diana van Dam
20 september 2021

Weer top. Heerlijk gegeten smaakt altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
19 september 2021
Gerard
17 september 2021

Eend was te droog(leek opgewarmd) en portie kan nog net. De pangsit kennen wij anders en in die form niet vergelijkbaar. Minder deeg en meer vlees. Verder was alles prima.

Bert Moerman
13 september 2021

Zoals elke keer voortreffelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Bode
12 september 2021

Precies optijd klaar . En eten was heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam duinkerken
12 september 2021

Bami was niet heet meer qua temperatuur voor de rest top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
10 september 2021

Was heerlijk en compleet.

Erik
10 september 2021
S.otten
9 september 2021

Nee hoor ? Ga zo door

Sharon
7 september 2021

Lekker gegeten. Eten was goed op temperatuur en een ruime hoeveelheid.

Justin
6 september 2021

Eten smaakte uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alfred
5 september 2021

Komen de afgesproken afhaal tijd altijd na. En altijd goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
31 augustus 2021

Heerlijk en makkelijk online besteld en betaald gewoon.1 woord toppie

Tiny Dijkstra
30 augustus 2021

Vriendelijke bediening en netjes op tijd het eten klaar voor het afhalen.

J. Leijssenaar
30 augustus 2021
van/der Vliet.
27 augustus 2021

Kwaliteit was perfect.

Jacqueline ten Brink
26 augustus 2021

Smaakte heelijk en het eten is altijd goed warm

Erik
24 augustus 2021

Het eten is altijd goed. De beste Chinees in hoogeveen en omstreken! Bij binnenkomst altijd een vriendelijk ontvangst.

George Salome
23 augustus 2021

Heel goed. Lekker en goede hoeveelheid.

Kikkert
22 augustus 2021

Zoals gewoonlijk weer goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
21 augustus 2021

Prima eten, snel klaar en vriendelijke mensen!! #aanrader

S.otten
18 augustus 2021
Van der Ark
16 augustus 2021

Makkelijk online besteld. Op aangegeven tijd zonder wachten opgehaald. Prima kwaliteit want heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam v Achteten
15 augustus 2021

Altyd ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
14 augustus 2021

Online bestellen , ideaal! Perfect op tijd klaar. Eten was heerlijk!

Gerard
13 augustus 2021

Maandmenu knapperig gebakken kip blijft niet krokant als het in saus wordt verpakt. Misschien zo als vaker gedaan wordt deze saus in een beker mee leveren. Verder was alles prima hoor.

Charles
13 augustus 2021

Was, zoals gebruikelijk, zeer goed en lekker eten.

Hilbert Woltinge
12 augustus 2021

Was weer super.

Alita Brunink
11 augustus 2021

Heerlijk gegeten. en netjes verzorgd.

Janny
11 augustus 2021

Zoals gewoonlijk weer toppie.

Feargal
9 augustus 2021

Zoals altijd prima gesmaakt en snel klaar :)

Veurink
9 augustus 2021

Altijd goed voor elkaar super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
6 augustus 2021

Heerlijk eten en precies op tijd klaar toen ik het kwam halen. Top!

henk
1 augustus 2021

het was weer heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cor
1 augustus 2021

te weinig garnalen en groentes voor deze prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Letty Zwart
31 juli 2021

Heel handig om op deze manier eten te bestellen! En het was heerlijk, alles is op!!

Joke Verweij
26 juli 2021

Smakelijk, mooi van kleur, heerlijk warm en zeer goed verzorgd. Precies op tijd klaar. Alle lof!

Anoniem
24 juli 2021
K. v. Achteren
23 juli 2021

Heerlijk gegeten. Er was zelfs nog wat over voor de volgende keer. Hartelijk dank.

Cor
23 juli 2021
Ron
22 juli 2021

Weer heerlijk gesmikkeld!

Petra
21 juli 2021

Lekker gegeten

Jan Janssn
20 juli 2021

Het was smaakvol en heerlijk, we bestellen binnenkort opnieuw , een aanrader

Hilbert Woltinge
18 juli 2021

Heerlijk genoten met het hele gezin van deze maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
18 juli 2021

Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Lisa Spitse
17 juli 2021

Altijd heerlijk eten!!!!

Janny
16 juli 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Bert Moerman
14 juli 2021

Alles was overheerlijk, iets wat wij steeds hebben ervaren.

Anoniem
13 juli 2021

Iets anders verwacht van een loempia speciaal dan alleen een loempia.

Johan
11 juli 2021

Het eten was weer prima!

Esther Bode
10 juli 2021
Richard kats
8 juli 2021

Het was weer fantastisch lekker

Vos
7 juli 2021

Altijd prima eten

E. J. Welling
5 juli 2021

Kwaliteit is op en top. Je betaalt misschien iets meer dan ergens anders maar de kwaliteit maakt dit méér dan goed! Voor ons geen ander Chinees restaurant meer.

Rick Kelly
1 juli 2021

Het eten smaakte uitstekend. Eigenlijk zoals verwacht. Ik heb wel de indruk dat het wat chaotisch was. In plaats van de gefileerde kip in sambalsaus zat er tjap tjoy met kip bij. Dé bami die daar bij besteld was ontbrak helemaal.

Cor Aalbers
28 juni 2021

Bestelling was bedoeld voor Feng Sheng in Makkum. Ik heb jullie betaald en niets gehad. Ik lag met de boot in Makkum. Begrijp ook niet hoe dat kan. Is volgens feng Sheng Makkum al vaker gebeurd. Jammer.

Gerard Doldersum
26 juni 2021

Net geen 5-sterren, erg droge saté stokjes verder tip top!

Jansen
26 juni 2021
Andre
21 juni 2021

Het duurde deze keer heel lang een half uur wachten na online bestellen vind ik wel veelste lang volgende keer niet meer online bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inkypinky
21 juni 2021

Ik vind het helaas niet zo lekker, flauw mist vooral smaak. Zout en zoet genoeg maar niet zoveel smaak. Jammer

Petra
20 juni 2021

Weer heerlijk gegeten alles was goed qua smaak en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilbert Woltinge
18 juni 2021

Lekker gegeten. Was weer super bereid.

russcher
14 juni 2021

We hadden maandmenu. Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilbert Woltinge
13 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Connie
13 juni 2021

Het duurde een half uur voor mijn bestelling die ik om vijf uur had besteld klaar was. Ik zal dit niet weer online doen ik bel de volgende keer wel gewoon dan svhijnt het sneller te gaan want die waren zo weer weg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
13 juni 2021

Lekkerrrrrrr

Helma
11 juni 2021

We halen al jaren eten bij jullie,nu voor de eerste keer online besteld.het was weer heerlijk eten.ik raad iedereen aan om een keer daar te eten het is echt heerlijk eten voor een heerlijke prijs.

Offerein
10 juni 2021

Zoals elke keer goed en lekker eten 👌👍

Petra
5 juni 2021

Heerlijk gegeten en het eten is goed warm

danielle nijland
5 juni 2021

ik had er kroepoek van 2,45 bij besteld maar die zat er niet bij. verder was het weer heerlijk. groeten danielle nijland

Monique
5 juni 2021

Altijd super lekker eten, prijs kwaliteit is uitstekend en bovenal personeel is super gastvrij

Dijkstra
30 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Kwant
30 mei 2021

Eten was prima. Online bestelling goed lezen kan beter. Vegetarisch nasi bami aangeven ging mis maar werd wel opgemerkt door de dames die de bestelling uitgeven. Resultaat kwartier extra wachten terwijl verdere bestelling stond af te koelen werd met kroepoek gecompenseerd. Leer moment denk ik. Er zijn mensen die geen varkensvlees eten, en daar willen we graag rekening mee kunnen houden.

Anne
29 mei 2021

Zoals altijd prima kwaliteit.

Danique
29 mei 2021

Perfect! Lekker en genoeg

Dyanne
29 mei 2021

Was goeie, 5/5 sterren

Henk
24 mei 2021

Eten prima. Wel jammer dat je voor een Ideal betaling extra moet betalen.

Cor wolterman
24 mei 2021

Was prima alleen de babipangang vonden we aan de taaie kant.

L. G van Es
24 mei 2021

De welalbekende kwaliteit blijft gelijk aan 25 jaar geleden

Henk Ensink
24 mei 2021

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien Otten
23 mei 2021

Heerlijk gegeten! Super handig dat je online kunt bestellen 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
23 mei 2021

het eten was zeer goed en lekker

Jan
23 mei 2021

Uitstekend.

Bert Kruit
21 mei 2021

Altijd goed, correct geleverd en eten was heerlijk.

Jenny
20 mei 2021

Was zoals altijd weer super.

Jansen
19 mei 2021

We hebben genoten van jullie heerlijke Chines & Indische gerechten, een aanrader, we bestellen binnenkort opnieuw

Boomsma
17 mei 2021

Echt goed verpakt eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Thalen
17 mei 2021

Bestelling lag klaar en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Axel
15 mei 2021
Jm
15 mei 2021

Matige indische rijsttafel. Veel te duur. Weinig smaak, veel vet. Nasi was prima.

Letty Zwart
15 mei 2021

Het was héééééérlijk!!

Bert Moerman
14 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten.

J. Wemer
14 mei 2021

menu voor 2/3 personen besteld. Was lekker

de Jonge
14 mei 2021

We hadden voor 2 pers meer dan voldoende. En het was heel lekker. En vlotte service 👍🏻

Mirjam
14 mei 2021

De loempia met babi pangang was best wel lekker alleen het vlees was veel te hard. Jammer want we gaan voor deze loempia altijd speciaal naar jullie. Hopelijk volgende ronde beter

Alex Jansen
14 mei 2021

Was weer top. 1 puntje voor verbetering, maar dat is persoonlijk denk ik. De tomatensoep was erg dik ( sauserig) en heel weinig ingrediënten , dat was een beetje jammer

klaas
13 mei 2021

goed verzorgd

Michel
11 mei 2021

Lekker eten, goede service!

A-Tjak
11 mei 2021

Lekker eten, op tijd klaar. Ook handig dat het zo makkelijk online besteld kan worden. Top!

Witvoet
10 mei 2021
Gerard
6 mei 2021

Handig online besteld. Binnen 15minuten gereed. Erg vriendelijk behandeld bij afhalen. Thuis gekomen werkelijk smullen van gerecht. Echt een aanrader,

Edwin
5 mei 2021

Altijd goed voor elkaar.

Daphne
5 mei 2021

Zoals altijd weer vriendelijk en was het eten weer heerlijk! Ondanks dat ze het druk hadden was mijn bestelling de aangegeven tijd klaar. Top weer 😋

Kikkert
5 mei 2021
Daan
3 mei 2021
Sandra de Boer
3 mei 2021

Het eten was heerlijk! Super genoten

Sandra de Boer
3 mei 2021

Het eten was fantastisch. Heerlijk gegeten!

KV
28 april 2021

Afhalen is letterlijk afhalen! smorgens online besteld en betaald, op het afgesproken tijdstip stond alles keurig klaar om direct mee te nemen. Perfect en het eten was heerlijk een echte aanrader dus.

wim
27 april 2021

prima gerechten en goed verzorgd

Bert
27 april 2021

Top

F Eefting
27 april 2021

Helaas was er iets vergeten maar verder heerlijk gegeten

martin
27 april 2021

alles goed goed vind alleen dat de gebakken bananen beetje erg veel vettig waren het droop der af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jakob
27 april 2021

Was erg lekker

Anne
27 april 2021

Lekker eten. Goede prijs kwaliteit.

Remco
27 april 2021
Hilbert Woltinge
27 april 2021

Was weer top. We hebben van het eten genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
26 april 2021

Heerlijk als altijd!

Guus
20 april 2021
Rita Te Boekhorst
20 april 2021

Heel lekker en goed warm!

Thalen
19 april 2021

De bestelling was op tijd klaar en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna Bruins Slot
15 april 2021

Heerlijk eten en snelle service!

Jol Zom
15 april 2021

Genoten van een merendeels heerlijke maaltijd. Echter de mini loempia's hadden meer deeg dan inhoud; jammer!!

Anne
12 april 2021

Lekker eten, goed van smaak voor een goede prijs.

Geralda van achteren
11 april 2021

Wij komen er al jaren , eten is echt supergoed . Eigenaren ontzettend vriendelijk en netjes . Eten is op de tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilbert Woltinge
5 april 2021

Zoals we gewend zijn weer heerlijk gegeten. Alles was weer naar wens.

G. Giethoorn
4 april 2021

Vlot thuis alles bekijken, dan bestellen. Op de afgesproken tijd ophalen en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma
3 april 2021

Was weer super voor elkaar. Heerlijk gegeten👌🏻

henk
2 april 2021

het was allemaal erg lekker

Dyanne
31 maart 2021

Heerlijke gerechten en snel klaar om op te halen! Makkelijk dit online bestelsysteem ook. :-)

Caroline
29 maart 2021

Indische rijsttafel. Goed gevarieerd. Smaak was middelmatig, aan de flauwe kant, had pittiger gemogen

Connie
28 maart 2021

Heerlijk en genoeg gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.vanAaldere
28 maart 2021

Door een fout van mij door de bestelling niet goed te hebben ingevuld . Had namelijk het tijdstip van ophalen verkeerd ingevuld en jullie daardoor de bestelling 3 uur te vroeg klaar hadden staan hebben jullie dit zonder mij daarvoor extra te laten betalen heel goed opgelost , dank daarvoor.

Roelie
25 maart 2021

Top!!, heerlijk eten, vriendelijke mensen, online bestellen super handig.

Henk Thalen
24 maart 2021

Een geweldig systeem, om online te bestellen en te betalen. Op de afgesproken tijd staat alles klaar. En de gerechten zijn heerlijk.

Dorothy
23 maart 2021

Loempia kip pangang besteld met ketjapsaus, loempia en kip pangang was op zich lekker maar teveel ketjapsaus over de loempia. Saus apart bestellen is verstandiger, kan je zelf de hoeveelheid bepalen. Ketjap-saus overheerste de lekkere loempia//kip en dat vond ik jammer.

Kampman
21 maart 2021

We hadden het maand menu met nasi en mihoen. De kip in ketjap saus heerlijk, de kip was erg mals.

HM DIJKSTRA
21 maart 2021

Zoals altijd top!!

Patricia
20 maart 2021

Heerlijk eten. Altijd vriendelijke mensen! Wij komen er graag afhalen!

Jan
19 maart 2021

Heerlijk gegeten. Eigenlijk altijd goed

Hielke Oostveen
18 maart 2021

Het was weer heerlijk! Wij bestellen al jaren eten bij Fengsheng, en het is elke keer weer genieten. Top Chinees !

fd
14 maart 2021

Goede service , was super warm nog toen we thuis kwamen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boomsma
13 maart 2021

Kom er al jaren altijd goed eten .bij meerdere in Hoogeveen geweest maar dit is toch de beste.

W Mulder
12 maart 2021

Niks op aan te merken, gewoon netnes en goed.

Johan
12 maart 2021

Woensdag mijn ouders 60 jr getrouwd. Chinees eten vinden ze lekker. We hebben een gezinsmenu besteld. Over het algemeen goed en lekker. Toch wil ik twee dingen benoemen, was aan de koude kant en de babi pangang erg hard

de Blaauw
8 maart 2021

fout gemaakt met mijn bestelling. Bedankt voor het terugstorten van het geld.

Johan
8 maart 2021

De bestelling was keurig op tijd klaar en het eten was prima. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
7 maart 2021

Het was weer heerlijk

Henk Thalen
6 maart 2021

Geweldig geregeld. Makkelijk,snel, en lekker

Bianca
5 maart 2021

Zoals altijd weer goed voor elkaar.

Alja Kruit
3 maart 2021

Heerlijk gegeten. Het waren ruime porties. Wij wonen niet in Hoogeveen. Alles was goed verpakt en nog heerlijk warm.

S vd Meulen
2 maart 2021
otten
1 maart 2021

heerlijk eten; lekker warm en ruim!!!! voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
28 februari 2021

Goed voor elkaar!!!👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Connie
28 februari 2021

vriendelijke mensen de bestelling was al klaar heerlijk warm gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geja
27 februari 2021
Wieger
27 februari 2021

Altijd tevreden en lekker eten. Kom al jaren bij jullie. Top eten en service!

Amanda vonk Waters
26 februari 2021

Besteld online. Super makkelijk. Was netjes klaar toen wij aankwamen. Grote porties en nog goed heet.

Sandra de Boer
26 februari 2021

Eten was weer super. Heerlijk gegeten!

Pieter
24 februari 2021

Heerlijk gegeten, besteld via de website en het eten stond op afgesproken tijdstip klaar, personeel is erg vriendelijk.

F Eefting
23 februari 2021

Super goed eten Vriendelijk personeel

M. Nijmeijer
22 februari 2021
sikkerle
22 februari 2021

besteld en opgehaald. was al klaar, warm en lekker dus keurig. klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
21 februari 2021

Het was weer heerlijk. Vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
21 februari 2021

Heerlijke loempia’s gegeten. Niks geen kleffe/vette korst, maar echt super krokant. Stond klaar op afgesproken tijdstip dus echt super tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kikkert
21 februari 2021

Prima eten. Snel geregeld

Fru
20 februari 2021

Was lekker eten

Martine neef
20 februari 2021

Zoals altijd erg goed eten en genoeg. De service was.perfect. ik kwam en stond al klaar. Top!

Dyanne
18 februari 2021

Lekker eten, mooi snel klaar & top geregeld in deze rare tijden

Hilbert Woltinge
15 februari 2021

Zoals altijd weer genoten van een perfect bereid menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk oelen
14 februari 2021

het was gewoon goed het was de tweede keer dat ik online de bestelling deed. mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre koopman
13 februari 2021

Het was weer heerlijk zo als hewoonlijk

Benjamins
12 februari 2021

Top

J. v.d. B.
10 februari 2021

Smaakvol, ruim voldoende en voor herhaling vatbaar.

van Dijken
8 februari 2021

Heldere website, makkelijk bestellen, keurig op tijd klaar, en nog lekker ook! Er mogen van ons wel wat meer vegetarische gerechten op de kaart.

Egb
7 februari 2021

Vandaag de roedjaksaus geprobeerd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cindy
6 februari 2021

alles was prima

P.ten kate
6 februari 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten, bestelling staat altijd op de afgesproken tijd klaar,en een vriendelijke bediening.

Nymeyer
5 februari 2021
Bert Moerman
5 februari 2021

Stipt op tijd klaar, heerlijk van smaak, wij hebben er van genoten, komen terug.

Zwiep
5 februari 2021

Het was zoals altijd weer goed voor elkaar.

Kriekjes
3 februari 2021

De saus van de pangsit en koe loe kai waren niet zoals we gewend zijn van jullie, de daus leek wel een beetje aangebrand. De pangsit zat verpakt in een afgesloten verpakking (tempex) waardoor deze zacht was, normaal is deze verpakt in een bakje met papier er over dan blijft de pangsit lekker knapperig.

Dekker
31 januari 2021

Eten was weer goed voor elkaar. We hebben er weer heerlijk van genoten. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kikkert
29 januari 2021

Eten kwam ruim over een voor het aantal personen zoals vermeld

Jansen
29 januari 2021

Prima!

Linda
28 januari 2021

Heerlijk

Harry
28 januari 2021

Snel klaar na online bestelling het smaakte super

A.B
24 januari 2021

Lekkere babi pangang gegeten. Stond precies optijd klaar om af te halen👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
23 januari 2021

Ik heb even moeten wachten bij het ophalen Porties zijn groot genoeg je hebt voldoende te eten en het smaakte heerlijk.

Werner
23 januari 2021

Makkelijk bestellen, en eten stond klaar toe ik aan kwam. Super

Vos
23 januari 2021

Lekker eten en goede ontvangst Komen hier elke keer als wij weer in Nederland zijn een hapje halen.

Remco
22 januari 2021

Super eten! Voor de eerste x hier eten gehaald. Zeker niet de laatste x

Kokkelkoren
17 januari 2021

Het eten is altijd goed en lekker, helaas was de bestelling niet helemaal compleet deze keer. We miste de sate stokjes en we hadden kroepoek besteld maar we kregen niet zo'n lange maar zakjes casava.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
13 januari 2021

Weer zo heerlijk en klantvriendelijk als altijd, iedereen heeft heerlijk gegeten!

Paula
12 januari 2021

Super makkelijk en snel bestellen met Ideal. Heerlijk maandmenu gegeten, doen!

Jessy Jansen
10 januari 2021

Heerlijk gegeten! Heel handig de app om te bestellen. Alles stond netjes op de opgegeven tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
10 januari 2021

Helemaal goed!!

Hilbert Woltinge
8 januari 2021

We hebben zoals altijd weer genoten van het lekkere eten. We zullen jullie altijd als goed restaurant aanbevelen bij anderen.

linda benjamins
3 januari 2020

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
2 januari 2020

Heerlijk gegeten. Alles op tijd klaar!. Gaan we zeker weer doen.

Henrike
1 januari 2020

Top. Heerlijk eten. Ruim voldoende en het eten stond klaar op de afgesproken tijd.

Sandra de Boer
31 december 2020

Het eten was super. Heerlijk van smaak! We hebben genoten

Marcel
31 december 2020

Gewoonaltijd goed, lekker eten. alleen valt me op dat als je bijvoorbeeld nasi besteld de keuze heb in groot of klein bakje. Dezelfde keuze ook bij combinatie gerechten hebben we ook normaal portie besteld maar kregen we een klein portie. Dit vorige keer ook al eens overkomen. Vermoedelijk is de keuken en de nieuwe webwinkel nog niet op 1 lijn. Want voor de webwinkel was het standaard een klein bakje rijst/nasi/witte rijst bij een combi gerecht. Verder heeft het super gesmaakt!!

Offerein
29 december 2020

Zoals altijd het was super lekker en goed

Fam.Bouwmeeste
29 december 2020

We werden correct geholpen

Marcel
28 december 2020

Heerlijk eten via website besteld. Was super.

Martha van der Vliet
28 december 2020

Het bestellen online was nieuw. Het liep voorspoedig. En zeer makkelijk, op de afgesproken afhaaltijd, stond de bestelling al klaar. Het eten smaakte weer uitstekend, zoals we het gewend zijn bij Feng Sheng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timmer
27 december 2020
Tinus Steenbergen
27 december 2020

Prima service en super lekker

k.j.hartung
27 december 2020

online bestelling was heel goed en op tijd

Jaap
27 december 2020

Zoals altijd een smakelijke maaltijd afgehaald. Gerechten heerlijk van smaak. T is voor ons een eindje rijden, we hebben om de hoek in ons dorp ook een chinees, maar het is de rit dubbel en dwars waard. Kwaliteit staat hier hoog in t vaandel, dat levert trouwe klanten op.

Hilbert Woltinge
26 december 2020

Heerlijk menu door jullie samengesteld voor de feestdagen. We hebben er van genoten.

Ina
26 december 2020

Het eten was top voor elkaar. 👍

Manon
24 december 2020

Super geregeld!! Je kunt op deze manier zo doorlopen. Heel fijn in deze tijden

Marissen
24 december 2020

Alhoewel het niet was wat wij besteld hadden ( ajam pangang met ketjapsaus en we kregen babi pangang ) hadden we het kunnen terugbrengen maar het rook te lekker en we hebben het lekker opgegeten.

Rick van der mark
23 december 2020

Bestel hier al jaren, zoals altijd weer heerlijk gegeten, veruit de beste Chinees van hoogeveen!

FK
21 december 2020

Heerlijk eten, echt een aanrader, beste in Hoogeveen👌🏻👌🏻

ruud
21 december 2020
H.Thalen
19 december 2020

Super makkelijk, en Corona-proof. Eten is prima. Ga zo door met deze bestel mogelijkheid.

Botter
17 december 2020

Goede snelle service en heerlijk eten.

Willem
16 december 2020

Heeeeerlijk

Marissen
15 december 2020

Keurig op tijd klaar en het eten was heerlijk !!!

Visser
14 december 2020

Flinke porties, alles keurig geregeld omtrent C-19 maatregelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
13 december 2020

Het was weer voortreffelijk voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Broer van Yvonne
13 december 2020

Gefileerde kip, 85, was weer heerlijk. Mocht iets meer spicy maar te is ook weer niet goed. Verschilt wel eens. Daarnaast Foe Jong Hai om te levelen qua pit. Mooie combi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Veld
12 december 2020

Heerlijk eten en snelle service

Bols
12 december 2020

Het was heerlijk!

Jannie
12 december 2020

Wat snel en gemakkelijk is het nieuwe bestelsysteem. Niet meet hoeven af te rekenen bij het ophalen maar vooraf alles regelen.

Reina
10 december 2020

Superhandig dat je via internet kan bestellen. Het eten was lekker en op tijd klaar.

C Jansen
7 december 2020

Prima! Ideaal in deze Corona tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
4 december 2020

Lekker gegeten, fijn dat er nu een app is om te bestellen van tevoren!!

broer van Yvonne
4 december 2020

Zelfs de “ eenvoudige “ loempia’s zijn goed gevuld en heerlijk van smaak. Binnenkort maar weer no 85 bestellen.....

Hiemstra
1 december 2020

Zo'n 1 keer per 2 weken halen we hier wat op. Is altijd ontzettend lekker. Wat ons betreft zijn jullie 'the best in town'! 😉

G. Giethoorn
28 november 2020

Vlotte bediening. Heerlijk gegeten.

Ben Rodermond
27 november 2020

Super lekker, goede service.

Anke Mug
26 november 2020

Heerlijk gegeten. Online besteld en betaald via de app. Goed geregeld.

Freddie Neef
25 november 2020

Zoals altijd, weer alles naar wens, zelfs in de corona tijd alles weer goed verzorgd.. Zijn al jaren bij jullie, altijd vriendelijk personeel en kwaliteit van eten, hebben we nooit geen klachten.. Ik beveel jullie aan.. Gr freddie en Martine Neef

Michel
22 november 2020

Heerlijk gegeten, erg fijn dat er nu ook een menu app is voor bestellen/afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
21 november 2020

Erg lekker eten en lekker op tijd klaar wat afgesproken was...... Weer lekker genoten

Familie M
21 november 2020

Lekkerste in Hoogeveen! Aanrader!

Jennie
18 november 2020

Het eten was ontzettend lekker, en het gastvrijheid was uitstekend. Ik kom niet vaak in Hoogeveen, maar als ik er ben, ga niet weg zonder bij Feng Sheng te bestellen! Echt een aanrader!

Henk Thalen
17 november 2020

Goed bevallen. Vooral in deze corona tijd is het goed om de fysieke contacten zo kort mogelijk te hebben. Maar ook na corona blijft deze methode voor mij van toepassing.

S vd Meulen
17 november 2020
Mug
17 november 2020

Makkelijk via de website bestellen en afrekenen. Was op tijd klaar en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zantingh
15 november 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Netjes optijd klaar op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hessel
15 november 2020
Yvonne
12 november 2020

Perfect

Xx
12 november 2020

Was heerlijk

Jacky
11 november 2020

Het was weer heerlijk en super fijn dat je nu alvast vooraf kan bestellen via internet!

Grietje
8 november 2020

Super makkelijk! Ziet er overzichtelijk uit.

Hilda Start
7 november 2020

Eten was heerlijk!!

Moerman
31 oktober 2020

Perfect geregeld met bestellen, betalen en ophalen. Heerlijk eten.

Kayley
30 oktober 2020

Lekker handig, snelle service , en goed eten!

Anne
30 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Mente Heemstra
26 oktober 2020

Op zich was alles goed, behalve de 'nasi', gewoon witte rijst met wat ham, ei en een heel klein beetje groente. Wij hebben vaker nasi gehad bij Feng Sheng, maar dit leek er niet op.

Jannie Veld
25 oktober 2020

Alles stond klaar op de afgesproken tijd. Vriendelijke bediening. Goede coronaregels

Hugo
24 oktober 2020
Timmer
24 oktober 2020
Willem
21 oktober 2020

Het was weer heerlijk

Berg
20 oktober 2020

Het eten was erg lekker, alles vers, warm en bijzonder smaakvol. Ook goede verhouding prijs-kwaliteit. Zeker een aanrader!

Erik
20 oktober 2020

Ondanks corona, perfect geregeld en lekker, ook online bestellen is goed bevallen

Kiers
17 oktober 2020

een makkelijk te vinden en begrijpen website. duidelijke menukaart en simpel in te voeren.- een kind kan de was doen. het eten was op de afgesproken tijd klaar en erg lekker! we hebben genoten!

Johan
13 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tichelaar
4 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
3 oktober 2020

Makkelijk te bestellen en af te rekenen. Handig om tijd aan te kunnen geven voor afhalen. Eten was weer perfect!

Jaqueline
1 oktober 2020

Super zoals altijd

Gruppen
27 september 2020

Goed eten, was heerlijk, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rotensen
26 september 2020

Altijd super voor elkaar!

WG
21 september 2020

Het was lekker, en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
19 september 2020

Lekker en voldoende gegeten👌